نگهداری فر پیتزا

بازدید: 751 بازدید

نظافت روزانه فر پیتزا به طور کلی وقتی شما پیتزا را داخل فر میگذارید ، ممکن است روی سنگ آرد و مواد پیتزا بریزد، اگر نظافت روزانه انجام ندهید ، این مواد اضافه روی سنگ می‌سوزد و به خورد سنگ می‌رود، و سنگ به مرور زمان غیر قابل استفاده می‌شود، چون خود سنگ پیتزا را سیاه میکند. این نظافت را صبح‌ها قبل از شروع کار زمانی که فر سرد می‌باشد انجام دهید.

نظافت روزانه :

محلول تمیز کننده را روی اسفنج اسپری کنید (هرگز روی بدنه و شیشه مستقیما اسپری نکنید) ، به وسیله اسفنج مایع را به همه قسمت‌ها بزنید ، اجازه بدید چند دقیقه روی سطوح بماند ، تا چربی‌های خشک شده نرم شوند .

سپس اسفنج رو بکشید روی سطح شیشه و با یک دستمال پارچه‌ای بکشید روی سطح  تا مواد شیمیایی پاک شود و در انتها سنگ‌های داخل فر را با فرچه سیمی برس بکشید .

حالا اگر نظافت روزانه انجام نداده‌اید و سنگتان سیاه شده می‌توانید : فر را حدود 1 ساعت در بالاترین دما حدود 450 درجه بگذارید کار کند ، بعد از آن درب فر را باز کنید و با فرچه سیمی سنگ را فرچه بکشید.

توجه داشته باشید اگر هر موادی از پیتزا روی دستگاه ریخت ، حتما همان روز آن را تمیز کنید ، در غیر این صورت موجب خرابی سنگ و همچنین استیل دستگاهتان می‌شود.

در رابطه با تهویه دستگاه :

نکته اول : قسمت بالای فر را به عنوان محل نگهداری مواد غذایی و یا محل تهیه غذا قرار ندهید.

نکته دوم : هرچیزی را که مانع تهویه می‌شود روی قسمت تهویه قرار ندهید. این کار روی پخت و عملکرد فر تأثیر می‌گذارد و ممکن است باعث آتش سوزی شود.

دسته‌بندی مقالات
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.