راهاندازی صحیح یک دستگاه گریل گازی ذغالی یا روغنی به شما کمک میکند تا غذاهای لذیذ و گرم را در رستوران یا داخل خانه تهیه کنید. در ادامه به شما نحوه راهاندازی یک دستگاه گریل را آموزش میدهیم:
تجهیزات مورد نیاز
- دستگاه گریل
- گاز شهری یا کپسول گاز
- شلنگ اتصال
- بست اتصال
- ذغال کک برای گریل های ذغالی
مراحل راهاندازی:
انتخاب مکان مناسب
دستگاه گریل را در مکانی نصب کنید که تهویه مناسب داشته باشد و از نزدیکی مواد قابل اشتعال دوری کافی داشته باشد.
حتما در بالای دستگاه گریل از هود صنعتی استفاده کنید که از ورد دود ناشی از پختو پز در محیط آشپزخانه جلوگیری کنید.
برای کاربری بهتر دستگاه در رستوران حتما از یخچال های زیر گریل استفاده کنید،این یخچال ها در ارتفاع استاندارد ساخته شده و علاوه بر دسترسی اسان به مواد غذایی ارتفاع گریل را حدودا در ارتفاع 95 سانتی متری قرار میدهد که بهترین بهره وری را برای آشپز دارد.
اتصال به گاز
اگر از گاز شهری استفاده میکنید با استفاده از شلنگ گاز و بست اتصال شلنگ را به گاز شهری و گریل متصل کنید و به خوبی آن را محکم کنید،اما اگر از گاز کپسول استفاده میکنید باید قبل از اتصال ژیگنور گریل را تعویض و از ژیگنور های گاز مایع استفاده کنید.
قرار دادن ذغال کک
اگر از گریل زغالی استفاده میکنید، زغال را روی چندن های مشبک بچینید و روی آن چدن های شیار دار را قرار دهید.
روشن کردن دستگاه و تنظیم دما:
دستگاه گریل را روشن کنید و به دمای مورد نظر تنظیم کنید. اگر دارید گوشت میپزید، دمای بالا و برای سرخ کردن سطحی از دمای متوسط استفاده کنید که برای پخت درونی گوشت مناسب است.
پاکسازی
پس از خاموش کردن دستگاه، منتظر بمانید تا چدن های گریل خنک شوند. سپس آنها را برای استفاده مجدد به خوبی تمیز کنید.
به یاد داشته باشید که در هنگام استفاده از دستگاه گریل، ایمنی خود و اطرافیانتان را در نظر بگیرید و همیشه موارد ایمنی را رعایت کنید تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود. همچنین پس از پایان کار، دستگاه گریل را خاموش کنید و برای استفاده آینده آن را به طور منظم تمیز کنید.